Babagan Kita

CERITA KITA
RuiAn Friendship Automobile Wiper Blade Co., Ltd. minangka produsen wiper wiper profesional, ditemokake ing taun 2002 ing ZheJiang China, duwe pengalaman sing sugih ing ngekspor, ngrancang lan ngembangake blades wiper mobil.

Produk utama YOUEN wiper mromosiaken sing universal dipigura lan frameless wiper agul-agul, khusus wiper agul-agul, flat wiper agul-agul, multifunctional wiper agul-agul, hibrida wiper agul-agul, wiper wiper kanggo truk lan wiper wiper mburi.Kang kualitas wis dites dening tim profesional lan pelanggan liwat donya, Youen wiper bisa kanggo kinerja Maksimum ing derajat 40 lingkungan centigrade karo urip njamin paling sethithik setahun.

Kanggo pengalaman pelanggan sing paling apik, Youen wiper uga nyedhiyakake layanan khusus tingkat dhuwur banget nganti dikarepake pelanggan.kayata packaging, produk outlooking etc.