Wiper wiper mburi

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Wiper wiper mburi YOUEN nyedhiyakake desain kualitas peralatan asli kanggo kendaraan sing asline dipasang nganggo teknologi wiper wiper komposit.

Sambungan klip cepet mburi terpadu nyederhanakake instalasi

Aplikasi sepi saka karet alam lan lapisan grafit

Desain blade jinis OE, kualitas dhuwur

Bahan tutup mburi POM karetpelindungmateri POM
Bahan spoiler BAGIAN Bahan konektor batin Konektor batin paduan seng
Bahan spring steel baja spring pindho Bahan karet isi ulang 7 mm agul-agul karet khusus
Adaptor 15 adaptor Bahan adaptor POM
umur urip 6-12 sasi Jinis blade 7 mm
Tipe spring baja spring pindho Item No Wiper mburi
Struktur desain pigura Sertifikat ISO9001/GB/T19001
Ukuran 12"-28" Logo sing disesuaikan Ditrima
Aplikasi lengan wiper Chevrolet, Chrysler, Citroen, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Lexus, Nissan, Peugeot, Renault, Suzuki, Toyota

Wiper wiper mburi YOUEN nganggo spoiler simetris, sing cocog karo standar desain estetika.Lading kasebut minangka karet alam, dudu silikon, sing luwih tenang lan luwih cepet nalika ngusap kanthi resik.Blade wiper karet alam nduweni resistensi suhu sing apik.Bisa njaga kinerja sing sampurna ora preduli ing mangsa panas utawa mangsa adhem, lan bisa njaga kinerja sing apik ing kahanan cuaca apa wae.Sampeyan ngerti yen kabeh wong adol produk sing padha, saingan bakal sengit.Kanggo rega sing padha, pelanggan butuh kualitas sing luwih apik, lan kanggo kualitas sing padha, pelanggan butuh rega sing luwih murah.Dadi yen produk sing sampeyan adol beda karo produk liyane, sampeyan ora bakal ngadhepi masalah iki amarga ana produk sing padha sing bisa dibandhingake.Kajaba iku, agul-agul karet amba 7 mm digawe saka karet alam.Wigati dimangerteni manawa pisanan, ambane 7 mm, umume wiper 6 mm, lan kaloro, digawe saka karet alam.

Wiper wiper mburi YOUEN yaiku 15 adaptor, gampang dipasang ing lengen pancing berbentuk U, lengen tombol, lengen tombol ramping, lengen pin sisih, lengen kunci ndhuwur, Toyota anyar, lsp. Iki uga salah sawijining sebab kenapa wiper wiper Yuen populer karo dealers wiper wiper profesional, amarga wiper wiper digunakake digunakake ing paling model, kang mbantu kanggo entuk dodolan apik.Kanggo bisnis iki, yen sampeyan adol siji wadhah ing taun iki lan liyane taun ngarep tanpa wutah, iki minangka bisnis sing ora sukses.

Detail Produk

FS-100-106
FS-107-111
FS-112-116
FS-117-121

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan